HRM  
ETSIMME ASIAKASPALVELIJAA JUHLA- JA LEIVONTATARVIKEYRITYKSEEN
 
Juhlakauppa.com on voimakkaasti kasvava vuonna 2014 perustettu juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut maahantuoja, tukkumyyjä sekä vähittäiskauppa.  Myymälämme ja varastomme  sijaitsevat Helsingin Oulunkylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella.
 
Meille tärkeitä asioita ovat ammattitaitoinen, henkilökohtainen ja iloinen asiakaspalvelu. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat saapuvansa myymälään, jossa osaava henkilökuntamme pystyy auttamaan ja antamaan vinkkejä niin juhlaan kuin leivontaan.
 
Etsimme iloista ja ystävällistä persoonaa, joka rakastaa juhlien järjestämistä sekä leipomista ja jolle leivonta-, kakku- ja juhlatarvikkeet ovat mielellään jo osittain tuttuja. Edellytämme, että olet positiivinen asiakaspalvelija, oma-aloitteinen, luotettava, energinen, tarkka, joustava ja idearikas.
Toivomme, että hallitset perustietotekniikan käytön sekä englannin kielen, muut kielet katsomme eduksi.
 
Työtehtävät ovat monipuolisia ja tulet tekemään töitä Oulunkylän myymälässämme. Työtehtäviisi kuuluu yleiset myymälän tehtävät: asiakaspalvelu sekä asiakkaiden neuvonta niin myymälässä kuin puhelimitse, tuotteiden hinnoittelu ja esillelaitto myymälään, tavaran vastaanotto sekä avustaminen verkkokaupan toiminnoissa.
 
Tarjoamme sinulle:
  • monipuolisen työn kasvavassa leivonta- ja juhlatarvikemyymälässä
  • näköalapaikan juhla- ja leivontatrendeihin 
  • kattavan perehdytyksen työhön ja tuotteisiin
  • mukavan työympäristön
  • mahdollisuuden kehittyä sekä olla mukana kehittämässä toimintojamme
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Töitä tehdään aikavälillä maanantai - lauantai noin 25 – 37.5 h/viikko ja vuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. 
Työtehtävään haku:
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: rekry@tamisy.com ansioluettelon ja palkkatoiveesi kera 09/05/2021 mennessä! Huomioithan, että aloitamme työhaastattelut heti hakemuksien saavuttua.
Lisätietoja ma-ti klo 9-12 ja ke 12-18 numerosta 040 728 3437 / Mikko Talikka